HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul hiç böyle görünmemişti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul hiç böyle görünmemişti!
İstanbul, Haber, İstanbulda Trafik, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yılbaşı gecesi İstanbul’da yaşanan kar, trafik ve insan yoğunluğu yeni yılın ilk saatleriyle birlikte yerini sessizliğe bıraktı.

Yılbaşının Cuma gününe denk gelmesiyle birlikte Cumartesi ve Pazar günlerini de tatile ekleyen İstanbullular yeni yıla 3 gün tatille girdi. Vatandaşların bir kısmının 3 günlük tatili fırsat bilerek tatil bölgelerine gitmesi, gitmeyenlerin ise kar nedeniyle evden çıkmamasıyla sabah saatlerinde İstanbul trafiğinde gözle görülür derecede rahatlama yaşandı. Her gün yüz binlerce araç tarafından kullanılan yollar ve köprüler tamamen boşaldı. Günde 2 milyondan fazla insanın seyahat için kullandığı metrobüs ve metro durakları adeta sessizliğe gömüldü. Sessizlikten Taksim Meydanı da nasibi alırken, belediye ekipleri İstiklal Caddesi’nde iş makinesi ve küreklerle kar küremesi yaptı. Eminönü Meydanı'nda da aynı görüntüler vardı. Vapur iskeleleri ve caddeler bomboş kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...