HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Urfa'daki trafik kazalarında 3 kişi öldü 20 kişi de yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Urfa'daki trafik kazalarında 3 kişi öldü 20 kişi de yaralandı
Urfa Kaza, Şanlıurfa Kaza, Trafik Kazası, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa’nın Hilvan ve Siverek ilçelerinde meydana gelen 5 farklı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün geceden itibaren başlayan yoğun kar yağışı yollarda buzlanmaya neden oldu. Yoldaki buzlanmayı fark edemeyen sürücüler, Şanlıurfa -Diyarbakır karayolu ile Siverek - Viranşehir karayolunda bir çok kaza meydana gelmesine neden oldu. Bir TIR, bir yolcu minibüsü ve 5 otomobilin karıştığı kazalarda 20 kişi yaralanırken İzzet Candan, Nurullah Akıl ve İzzet Akıl hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar Hilvan ve Şanlıurfa’da bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise morga kaldırıldı. Yaşanan kazalar nedeniyle ekipler yolda tuzlama çalışması yaptı.Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...