Komşusunu öldüren iş adamı eşi çocukları ve 3 köpeği ile kaçtı

Düzenleyen:
Komşusunu öldüren iş adamı eşi çocukları ve 3 köpeği ile kaçtı

YAŞAM Haberleri

BEYKOZ’da köpek tartışması yüzünden komşunusu öldürdüğü iddasıyla aranan işadamı Kemal U.’nun olaydan sonra eşi ve çocuklarının yanı sıra 3 köpeğinide alarak otomobille oturduğu villadan kaçtığı öğrenildi.

Çevre sakinleri ise tasmasız olarak dolaşan köpeklerin daha önceden çevrede bazı evcil hayvanlara zarar verdiğini iddia ettiler.

Komşusuyla yaşadığı tartışmanın ardından karşılıklı silahların konuştuğu kavgada komşusu işadamı Reşit Vural’ı alnından vurduğu iddasıyla aranan işadamı Kemal U.’nun yakalanması için çalışmalar sürüyor. Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda olaydan sonra şüphelinin kullandığı silahı beline koyarak oturduğu villaya geri döndüğü tespit edildi. Kısa bir süre içerde kalan Kemal U.’nun daha sonra eşini, çocuklarını ve olaya neden olan 3 köpeğinide otomobiline alarak villasından ayrıldığı tespit edildi.

Polis şüphelinin gidebileceği yerlere baskınlar yapmayı sürdürürken şu ana kadar şüpheli ve ailesi bulunamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...