O anne kliniğe kapatıldı!

Düzenleyen:
O anne kliniğe kapatıldı!

YAŞAM Haberleri

Öz çocuklarını dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kadın, dayak görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından psikiyatri servisine yatırıldı

Konya’da, ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan dayakçı anne psikiyatri servisinde yatırılarak tedavi altına alındı. Konya’da dini nikahlı eşinden olan 4 ve 5 yaşlarındaki öz çocuklarına sürekli şiddet uygulayan ve yakınlarının şikayeti üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Havva. K., dayak görüntülerinin ortaya çıkması üzerine psikiyatri servisinde tedavi altına alındı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da olaya el koyarak şiddet mağduru çocuklar Ş.A. (5) ile M.A.’yı (4) anneden alarak devlet korumasına alındığını duyurmuştu. Dayak görüntülerinin ardından savcılık tarafından hakkında işkence suçundan yeniden soruşturma açılan Havva K. da önceki gün polis tarafından evinde gözaltına alındı. Havva K. polis eşliğinde ambulansla Numune Hastanesi Psikiyatri servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan annenin bir süre hastanede yatacağı öğrenildi. Ayrıca Havva K.’ye ilaç tedavisi uygulandığı belirtilirken, annenin daha önceden de herhangi bir psikolojik sorunu olduğu yönünde bir raporunun bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili adli sürecin de doktorlar tarafından konulacak teşhise göre şekilleneceği ifade edildi.
Selman Ayas KONYA IHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...