Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 aylık gelinin korkunç ölümü

4 aylık gelinin korkunç ölümü

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 4 aylık evli 26 yaşındaki Duygu Şen evinde boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Polis evde yaptığı incelemede, kapıda zorlama olmadığını belirlerken, genç kadının en son telefonla görüştüğü kişileri araştırmaya başladı.
Bir fabrikada elektrikçi olarak çalışan ve 4 ay önce Duygu Şen'le evlenen Efe Şen, dün (pazartesi) sabah Çamdibi 5126 Sokak'taki evlerinden saat 09.00'da çıktı. Saat 16.00'da eşini telefonla arayan Şen, ulaşamayınca bir alt katta oturan annesini arayarak, eşine bakmasını istedi. 
MEYVE BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜLER
Oğlunun evine çıkan anne, kapı açılmayınca ve gelininin telefonunun da içeride çaldığını duyunca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtırarak içeri girdi. Genç kadının cesedi kanlar içerisinde yerde yatar şekilde ve boğazında meyve bıçağı saplanmış halde bulundu.
KAPIDA ZORLAMA İZİ YOK
Olayın ardından inceleme yapan polis, kapıda zorlama olmadığını tespit etti. Genç kadının özel eşyalarının yerinde olduğu ve evden de bir şey alınmadığını tespit eden ekipler, cinayetin tanıdık biri tarafından işlenmiş olma ihtimalini düşünerek en son görüştüğü kişileri takibe aldı. Cinayetin, hırsızlık amacıyla da işlenmiş olabileceği, eve giren kişi ya da kişilerin karşılaştıkları kadını öldürdükten sonra paniğe kapılıp kaçmış olabileceği de öne sürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...