Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü!

Düzenleyen:
15 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü!

YAŞAM Haberleri

Adana'da 15 yaşındaki çocuk, gece üşüdüğü için kömür sobasının içindeki kovayı odasına koyunca karbonmonoksit zehirlenmesinden hayatını kaybetti.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki katlı evin ikinci katında yaşayan Kuddar ailesinin 15 yaşındaki çocukları Cengizhan Kuddar, gece hava sıcaklığı sıfırın altına düşünce üşüdü. Yattığı odada soba olmayan çocuk oturma odasına giderek burada içinde kömür olan sobanın kovasını çıkartıp kendi odasına koyup yattı. Cengizhan Kuddar, uyuyakalınca kovadaki kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah okula gidecek oğluna seslenince cevap alamayan anne, odaya girdiğinde Cengizhan'ı kendinden geçmiş halde gördü. Anne, hemen ambulans çağırıp kovayı da balkona çıkardı. Sağlık ekipleri kendinde olmayan çocuğu ambulans ile özel bir hastaneye götürdü. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen çocuk kurtarılamadı. Cengizhan Kuddar'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 
Otopsinin ardından cenazesi yakınları tarafından alınan Cengizhan Kuddar'ın geçen hafta doğum gününü kutladığı öğrenildi. 

BİR GECEDE 10 KİŞİ ZEHİRLENEREK HASTANELİK OLDU 
Bu arada, Adana genelinde sabaha kadar 10 kişinin sobadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde aynı evden 4 kişi, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 
Havanın soğuk olmasından dolayı vatandaşların üşümemek için gece yatarken sobaya kömür attığı ancak rüzgarla birlikte karbonmonoksit sızması nedeniyle zehirlenmelerin yaşandığı belirlendi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...