Tokat Valisi'nden kayıp çocuklarlar ilgili açıklama!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tokat Valisi'nden kayıp çocuklarlar ilgili açıklama!

YAŞAM Haberleri  / AA

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları sürüyor.

Tokat Valisi Cevdet Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un bir hafta önce kaybolduğunu hatırlattı. Bir haftadır 200 kişilik ekibin çocukları arama çalışmalarını yürüttüğünü belirten Can, ekiplerin Kelkit Çayı, ormanlık araziler, inşaatlar ve metruk binalarda arama yaptığını anlattı. Bir süredir arama çalışmalarına katılan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) dalgıçlarının ilçeden ayrılacağını aktaran Can, "Kılıçkaya Barajı'nda su kapakları kapatılmıştı. Baraj kapakları, tekrar açılacak. AFAD, Samsun ve Ordu'dan gelen dalgıçlar, Kelkit Çayı'na arama yapacak. Arama çalışmalarımız sürecek. Ankara'dan uzman bir ekip, Tokat'a gelerek çalışmalar yapacak" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...