'Bugün benim doğum günüm' demişti...

Düzenleyen:
'Bugün benim doğum günüm' demişti...

YAŞAM Haberleri

2015’in son gününde, İstanbul sokaklarında kağıt toplarken görüntülen Mehmet Kadir Karamanlı’ya doğum günü sürprizi yapıldı.

2015’in son gününde, İstanbul sokaklarında kağıt toplarken görüntülen Mehmet Kadir Karamanlı’nın yeni yıldan beklentilerinin yer aldığı  video sosyal medyayada büyük yankı uyandırmıştı.

Atık kağıt işçisi olan 59 yaşındaki Mehmet Karamanlı'nın Al Jazeera Türk mikrofonlarını söylediği; “Benim için 2015 de 2016 da aynı ama bizim gibi yaşamayan insanlara daha güzel geçer inşallah yeni yıl” sözleri yürekleri sızlatmıştı. Karamanlı, “Çuvalı doldurabilirsem bugün benim doğum günüm” diyerek ısrarla o günün doğum günü olduğunu söylüyordu.

Bunun üzerine harekete geçen “İstanbul’da Yapılacak 999 Şey” isimli Facebook grubu “Kağıt Toplayan Adama Doğum Günü Hediyesi Ver” adıyla bir etkinlik oluşturdu. Karamanlı'nın saat 12’ye kadar kağıt topladığını, bir internet kafenin temizliğini yaptığını ve o kafede gecelediğini öğrenen grup üyeleri bu bilgiyi sayfalarında paylaştı. Paylaşımın ardından bir araya gelen grup üyeleri Mehmet Kadir Karamanlı’yı bulup ona aldıkları hediyeler ve pastayla doğum gününü kutladılar.  Yapılan sürprize oldukça şaşıran Karamanlı “Ben bugün ikinci kez doğdum” diyerek sevincini paylaştı.

'Bugün benim doğum günüm' demişti...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...