Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avcıların elinden kurtulan domuzu, vatandaşlar vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Avcıların elinden kurtulan domuzu, vatandaşlar vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde avcıların elinden kurtularak ilçenin içerisinden çaya giren domuz, tehlike oluşturabileceği endişesiyle vurularak öldürüldü.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde avcıların arka ayaklarından vurarak yaraladığı domuz, avcıların elinden kurtularak ilçenin içerisinden denize akan çaya girdi. Çevrede korku ve paniğe neden olan domuz, İkiçay Köprüsü altından İnebolu deresine girmenin ardından akıntıya kapıldı. Dereden çıkamayan domuz, suda sürüklenmeye başladı. 2.5 metre yüksekliğindeki dere duvarlarını aşamayan domuz, vatandaşların meraklı bakışlarına sahne oldu. Domuz, çevrede toplanan kalabalığın şaşkın bakışları arasında derenin denize döküldüğü yere kadar yaklaşık 2 kilometre sürüklendi.

Vatandaşlar, domuza kar topu atarak derenin duvarlardan uzaklaştırılmaya çalıştı. Bu esnada duvar olmadığı için dereden çıkıp ilçede tehlike oluşturmasından endişe edilen domuz, çevredekiler tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Telef olan domuz, suya batarak denizde gözden kayboldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...