Genç polis kalbine yenik düştü

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Genç polis kalbine yenik düştü

YAŞAM Haberleri  / iha

Adıyaman’ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 28 yaşındaki polis memuru Mustafa Bolat, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 28 yaşındaki polis memuru Mustafa Bolat bugün sabah saatlerinde evinde kahvaltı yaptıktan sonra rahatsızlanırken, durum eşi Hülya Bolat tarafından 112 acil servise bildirildi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen polis memuru, 112 sağlık görevlileri tarafından evinde yapılan müdahalenin ardından Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından yaklaşık 1.5 saat müdahale edilerek hayata döndürülmeye çalışılan Bolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evli ve 1 çocuk babası Mustafa Bolat’ın ölümü meslektaşlarını, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Hatay’dan Besni’ye gelen acılı aile Besni Devlet Hastanesinde sinir krizleri geçirdi. Aileyi Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adnan Yüksel sakinleştirmeye çalıştı.

Merhum polis memuru Mustafa Bolat, 10 Ekim 1987 yılında Hatay’ın Samandağ ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hatay’da tamamladı. 2008 yılında Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulundan mezun olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. 2012 yılında şark görevi için Adıyaman’ın Besni İlçesine atandı. Merhum Polis Memuru Mustafa Bolat, başarılı çalışmalarından dolayı takdir ve başarı belgesi ile ödüllendirildi. Bolat, evli ve 1 kız çocuğu babası.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...