Çanakkale'deki feci kazada ölü sayısı 6 oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çanakkale'deki feci kazada ölü sayısı 6 oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale’de mültecileri taşıyan otobüs ile binek otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada dereye yuvarlanan otobüs, vinç yardımıyla kaldırıldı. Kaldırılan otobüsün altından 2 mültecinin daha cesedine ulaşılmasıyla ölü sayısı 6'ya yükseldi.

Kaza, bugün sabah saat 4.30 sularında Bayramiç-Ezine karayolunda meydana geldi. Mültecileri taşıyan 34 EY 3480 plakalı otobüs ile 17 ZE 245 plakalı binek otomobil Harharik Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle dere yatağına yuvarlanan otobüste bulunan 4 mülteci, otomobilde ise araç sürücüsü Mehmet Çakır ve kazadan yaralı kurtulan Ramazan Çakır’ın eşi Azeri uyruklu Sevil Çakır olduğu belirlendi. 
Güneşin doğmasıyla birlikte arama kurtarma çalışmaları da hız kazandı. Yan yatan otobüsün vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından suyun içerisinde kalan 2 mültecinin cesedine daha ulaşıldı. Kazada ölen mültecilerin 2'sinin kadın, bir kız ve bir erkek çocuğu olduğu belirlendi. Jandarma ve Bayramiç Belediyesi itfaiye ekiplerinin ortak çalışmasıyla çıkarılan cesetler Ezine Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 

OTOBÜSÜN SÜRÜCÜSÜ KAZA YERİNDEN KAÇTI 
Görgü tanıklarının ifadesini dinleyen Jandarma ekipleri, otobüsü kullanan şoförün olay yerinden kaçarak uzaklaştığını belirtti. Sazlık arazilerin arasında hava aydınlanana kadar el fenerleriyle arama yapan jandarma ekipleri, her yerde otobüs şoförünü arıyor. Jandarma ekipleri otobüs içerisi ve bagajında yaptığı aramalarda çok sayıda bot ve can yeleğine ulaştı. 
Kazada yaralanan 30 kişiden 11’i Ezine’de, 16’sı Bayramiç, 3’ü ise Çanakkale’de hastanelerde tedavi altına alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...