Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp çocuklarla ilgili beklenen haber gelmedi

Düzenleyen:
Kayıp çocuklarla ilgili beklenen haber gelmedi

YAŞAM Haberleri

Tokat'ta 29 Aralık Salı günü kaybolduktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın, Ankara'da bir metro istasyonunda görüldüğü iddia edilmişti.

Bugün öğle saatlerinde yetkililer ile görgü tanığı N.G., ilgili metro istasyonundaki kamera kayıtlarını inceledi. Saatler süren detaylı incelemenin ardından, kameralara yansıyan çocukların Tokat'ta kaybolan çocuklar olmadığı ortaya çıktı. Emniyet güçleri aramaları sürüyor.

100 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURDU

DHA'nın haberine göre, kayıp komşu çocuklarının 10 gün süren çalışma sonrası bulunamaması üzerine kaçırılmış olabilecekleri ihtimali ağırlık kazandı. Bu kapsamda önceki gün Emniyet Genel Müdürlüğü’nden 4 kişilik özel ekip geldi. Gelen ekipler titiz bir çalışma yürüterek,  ilçedeki ve Tokat merkezdeki tüm güvenlik kameraları ile mobese kayıtlarını, çocukların kaybolduğu günden itibaren incelemeye başladı. Ayrıca o dönem ilçede ve kentte otellerde kalan kişilerin de kayıtları da tek tek incelemeye alındı. Kente gelip giden yabancı plakalı araçlar da soruşturulurken, daha önce suça karışmış, çocuklara yönelik suçlarda sabıkası bulunan kişiler de araştırmaya tabi tutuldu. Diğer yandan Türkiye genelinde de bu alanda sabıka kaydı bulunan kişilerin fotoğrafları üzerinden de Tokat’a gelip gelmedikleri yönünde araştırma yapan polis, her iki çocuğun yakınlarının da arasında bulunduğu yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvurdu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...