Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmaniye'de silahlı kavga ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Osmaniye'de silahlı kavga ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Osmaniye'deki silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Göçebe hayatı yaşayan Toprakkale İlçesi'ndeki katı atık işleme tesisleri mevkiindeki çadırlarda kalan 28 yaşındaki Alparslan Gönüller, kardeşi Osman Gönüller ve 25 yaşındaki Mehmet Danacı arasında tartışma çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve taraflar av tüfekleriyle birbirlerine ateş etmeye başladı.Kavgada Alparslan Gönüller ile Mehmet Danacı ağır yaralandı, Osman Gönüller ise olay yerinden kaçtı. Başından vurulan 4 çocuk babası Alparslan Gönüller, otomobille götürüldüğü Osmaniye Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ambulansla özel bir hastaneye götürülen Danacı'nın ise sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kaldığı çadırlarda Alparslan Gönüller'in ölüm haberini alan eşi göz yaşlarına boğulurken, olay yerinde inceleme yapan jandarma ve polis, 3 av tüfeği ile çok sayıda fişek kartuşu ele geçirdi. Osman Gönüller'in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...