Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cadde ortasında silahlı kavga: 6 yaralı

Düzenleyen:
Cadde ortasında silahlı kavga: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri

Amasya'da 2 grup arasında tartışma sonrası silahların ateşlenmesiyle 2’si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Olay, Amasya'nın Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İki grup arasında başlayan tartışmada tabancalar çekildi. Silahlı kavgada 2’si ağır olmak üzere 6 kişi vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Silahlı kavgada yaralanan Ramazan B. (30), Ahmet A. (27), Cüneyt K. (40), Erol B. (47), Coşkun A. (34) ve olay esnasında tesadüfen geçen Mustafa Y. D. (24) 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Coşkun A. ve Mustafa Y. D.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Silahlı kavgadan sonra olay yeri inceleme ekipleri, inceleme yaparak çevreden delil topladı. Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da olay yerinde ve hastanede ekiplerden konu hakkında bilgi aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...