Amasya'da feci kaza: 1 ölü

Amasya'da feci kaza: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Amasya'da TIR'ın üzerinde bulunan iş makinası üst geçide takılıp, taksinin üzerine devrildi.

Kazada taksideki yolcu 42 yaşındaki Zafer Soysal hayatını kaybetti. 

Kaza, Amasya'nın İhsaniye Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Üzerinde iş makinası yüklü olan 58 ZC 793 plakalı TIR'ın şoförü Adnan Gökkuş, aracı üst geçitin altından geçirmek istedi. Bu sırada iş makinası üst geçide takılıp, karşı yönden gelen 55 yaşındaki Aslan Çınarcı yönetimindeki 05 T 0078 plakalı taksinin üzerine düştü. Taksinin şoförü Çınarcı, kazayı yara almadan atlatırken, arkada oturan yolcu Zafer Soysal ağır yaralandı. Ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Soysal yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kazadan sonra olay yeri inceleme ekipleri TIR'ın bulunduğu bölgede ve takside incelemeler yaptı. Yol uzun bir süre trafiğe kapalı kaldı. Daha sonra olay yerine gelen çekici ile taksi kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...