Bu defa karada öldüler: 8 ölü, 42 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Bu defa karada öldüler: 8 ölü, 42 yaralı

YAŞAM Haberleri  / iha

Balıkesir’in Havran ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 8 kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısının 42’ye yükseldiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, saat 03.00 sıralarında takla atan ve İstanbul’dan aldığı mültecileri Yunanistan’ın Midilli Adasına geçirmek için yola çıkan otobüste 8 kişi hayatını kaybetti. Kazada Balıkesir, İvrindi, Burhaniye, Havran ve Edremit Devlet Hastanelerine 42 yaralının getirildiği öğrenildi. Yaralılardan 6 tanesinin hayati tehlikesi olduğu ifade ediliyor. Kaza yerinde ise Jandarma ekipleri yaptıkları incelemeler sonrasında cenazeler kaldırıldı. İtfaiye ve Jandarma ekipleri cenazeleri Edremit ve Havran’a gönderdi. Aracın bagaj bölümlerinde yapılan incelemede ise çok sayıda çanta ve can yeleği çıktığı gözlendi. Konuyla ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...