Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

’Ben vurdum’ deyip teslim oldu, öldüğünü öğrenince vazgeçti

Düzenleyen: / Kaynak: iha
’Ben vurdum’ deyip teslim oldu, öldüğünü öğrenince vazgeçti

YAŞAM Haberleri  / iha

Eskişehir’de, av tüfeğiyle vurulan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şahsı vurduğunu söyleyerek tüfekle birlikte teslim olan bir kadın, adamın öldüğünü duyunca “Ben yapmadım” diyerek geri adım attı.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Şarhöyük Mahallesi Marmaris Sokak’ta yaşayan B. ailesinin evinin kapısı gece geç saatlerde çalındı. Kapıyı açan Güngör B. (32), ne olduğunu anlamadan kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak yere yığıldı. Karın bölgesinden ağır yaralanan Güngör B., 112 Acil Servis ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güngör B., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güngör B.’nin cenazesi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan, olayın gerçekleşmesinin üzerinden yaklaşık 20 dakika sonra Güngör B.’nin kardeşinin eşi olduğu öğrenilen S.B. (33), “Güngör’ü ben vurdum” diyerek av tüfeğiyle birlikte Çarşı Polis Merkezi’ne teslim oldu. Bir süre sonra Güngör B.’nin hastanede hayatını kaybettiğini duyan S.B., “Ben yapmadım, ağabeyim yaptı. Bütün günah onun” diyerek geri adım attığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatırken, Güngör B.’nin 2011 yılından başka bir aileyle olan husumetleri sebebiyle öldürülmüş olabileceği de iddia edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...