Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneşi gören sahile koştu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Güneşi gören sahile koştu

YAŞAM Haberleri  / iha

Türkiye’nin birçok bölgesinde kar ve soğuk hava etkisini sürdürürken, Muğla’da hafta sonu vatandaşlar güneşin sıcaklığını yaşamak için Akyaka sahiline akın etti.

Yaklaşık 20 derece dolayında seyreden hava sıcaklığınız fırsat bilen vatandaşlar, Ula’nın turistik mahallesi Akyaka sahiline akın etti. Aileler çocukları ile Ocak ayında güneşin keyfini çıkarmak için Akyaka sahilindeki kafelere akın etti. Sahil kenarında çocukları ile yürüyüş yapan vatandaşlar, Ocak ayında hava sıcaklığının 20 derece dolayında seyretmesi fırsat bilerek hafta sonu tatillerini bahar havasındaki sahil kenarında geçirmek istediklerini açıkladılar.

Akyaka sahilinde kızı ile birlikte sahilde yürüyüş yapan Seda Düzöz isimli vatandaş, “Muğla harika bir kent. Aykaya’da Ocak ayında sahilde yürüyüş yaparak hafta sonu tatilini değerlendirmek istedik. Yakın illerdeki vatandaşlarımızın hafta sonu tatilini mutlaka Akyaka’da geçirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde okuyan öğrenciler de hafta sonu tatili için Akyaka sahilini tercih etti. Öğrenciler, “Muğla Türkiye’nin en ayrıcalıklı silerlinden birisi. Ocak ayında sahil kenarında güneşin tadını çıkarıyoruz” dediler.

Akyaka sahilinde hava sıcaklığını fırsat bilen çocuklar da deniz kenarında kum ile oynarken, baçı çocuklar denizde yürüyüş yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...