Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 ölümlü kazanın şoförü tutuklandı

Düzenleyen:
6 ölümlü kazanın şoförü tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Çanakkale'de 2'si çocuk 6 kişinin öldüğü kazada, Murat Taşdemir, bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaza, dün saat 04.00 sıralarında, Bayramiç-Ezine Karayolu'nda meydana geldi. 35 yaşındaki Mehmet Çakır'ın yönetimindeki 17 ZE 245 plakalı otomobil ile sığınmacıları taşıyan Murat Taşdemir yönetimindeki 34 EY 3480 plakalı otobüs karşılıklı çarpıştı. Dereye yuvarlanan otobüsteki 4 mülteci ile otomobildeki Çakır ve 1.5 aylık hamile yengesi Sevil Çakır kazada öldü.

Kaza sonrası yaralı olmasına rağmen kaçan Murat Taşdemir, tedavi için gittiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, motosikletten düştüğünü söylemesine rağmen, polisin şüphelenerek fotoğrafını jandarmaya göndermesi ve kazadan yaralı kurtulan kaçak göçmenlerin teşhis etmesiyle yakalandı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Murat Taşdemir, dün taburcu edilerek jandarmaya teslim edildi. Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen M.T., sorgusu tamamlandıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...