Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteorolojiden lodos uyarısı geldi...

Düzenleyen:
Meteorolojiden lodos uyarısı geldi...

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi ile yurdun iç ve batı kesimlerinde lodos nedeniyle oluşması muhtemel soba ve bacı gazı zehirlenmelerine karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi ile yurdun iç ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar beklendiği belirtilerek şöyle denildi: "Marmara bölgesi başta olmak üzere iç ve batı kesimlerde rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden muhtemel soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

BİR UYARI DA KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU İÇİN
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri için de çığ uyarısında bulundu.  Meteoroloji’den yapılan açıklamada, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da çığ tehlikesinin beklendiği belirtilerek şöyle denildi: "Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da muhtemel çığ tehlikesine karşı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...