HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özel güvenlik bürosunda silahlı çatışma

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Özel güvenlik bürosunda silahlı çatışma
Zonguldak, Zonguldak Çatışma, Haber, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, özel güvenlik bürosunda çıkan silahlı çatışmada bir kişi yaralandı. Ayağından yaralanan firma sahibi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi’ndeki bir özel güvenlik bürosunda meydana geldi. İddiaya göre Necati K., öğlen saatlerinde özel güvenlik bürosu önüne gelerek firma sahibi Halil D.’ye 7-8 el ateş etti. Özel güvenlik bürosundan silahlı karşılık verilmesi üzerine Necati K. olay yerinden kaçarken, firma sahibi Halil D. ise ayağından yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine çok sayıda polis ekibi büroya giderek inceleme yaptı. Kaçan zanlı kullandığı otomobille birlikte her yerde aranmaya başlandı. Necati K. ile firma sahibi Halil D. arasında alacak verecek meselesi bulunduğu ve tarafların bir süre önce kavga ettikleri öğrenildi. Silahlı çatışmaya şahit olan vatandaşlar ise bir anda silahların patladığını ve ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi. Görgü şahitlerinden Mustafa Kaya, güvenlik bürosu önünden geçtiği sırada silah seslerini duyduğunu belirterek “Tam karşıya geçtim, arkamdan silah sesleri geldi. Döndüm baktım ama kaçtığını söylediler. Önce üç el, ardından 4 el daha atıldı. Biz de kazaya kurban gidecektik az daha. Burada balkonda oturuyorlardı” dedi. Silahlı çatışma sırasında büroda bulunan Yadigar Değer ise silahlar patlayınca kendini içeri attığını söyledi. Değer gazetecilere olaya ilişkin şu bilgileri verdi: “Geldi, aniden buradan doğru sıktı. Ben üst katta oturuyorum. Bir dilekçe yazdırmak için aşağı inmiştim. ‘Yaralandın mı?’ dedim. ‘Yaralıyım’ dedi. 5-6 defa sıktı.”

Silahla yaralanan Halil D.’nin hayati tehlikesi bulunmazken, polis her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...