Kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Kardeşini bıçaklayarak öldürdü

YAŞAM Haberleri  / iha

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde bir kişi, kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Marmara Ereğlisi ilçesi Ceditalipaşa mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Y.Y. ilçede yaşayan ağabeyi 63 yaşındaki Korkmaz Y.’yi ziyarete geldi. İki kardeş evde konuştukları sırada aralarında bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmada Y.Y. sehpanın üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak ağabeyi Korkmaz Y.’yi bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle evden dışarıya çıkan ve daha sonra yere yığılan Korkmaz Y.’yi gören vatandaşlar hemen ambulans ve polise haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Korkmaz Y.’yi alarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne getirdi. Korkmaz Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Y.Y.’yi olayın gerçekleştiği evde yakaladı. Y.Y. oturdukları sırada tartışma çıktığını ve olayın nasıl olduğunu hatırlamadığını belirtti. İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu da olay yerine gelerek bir süre bilgi aldı.

Adliyeye sevk edilen Y.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2001 yılında da adam öldürme suçundan cezaevinde yattığı ve 6 ay önce cezaevinden çıktığı belirtildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...