Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenazeye giden anne ve oğlu kazada öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cenazeye giden anne ve oğlu kazada öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da yakınlarının cenaze törenine giden anne ve oğlu geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay D-400 karayolu Mersin-Adana istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hayatını kaybeden yakınlarının cenaze töreni için Mehmet Altuntaş (35), annesi Hanife Altuntaş (76), kardeşleri Mesut (31) ve Mustafa Altuntaş (44) 01 FD 070 plakalı otomobil ile yola çıktı. Mehmet Altuntaş yönetimindeki otomobil D-400 karayolu Mersin-Adana istikametinde ilerlerken Osman Ö. yönetimindeki 31 PF 001 plakalı otomobil sağ taraftan sola doğru hareket edince Altuntaş’ın otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Altuntaş’ın kullandığı otomobil bir süre yolda sürüklendikten sonra refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan Hanife Altuntaş hayatını kaybederken, diğer şahıslar yaralandı. Görgü tanıklarının çağırdığı sağlık ekipleri yaralı 3 şahsı hastanelere kaldırdı. Ancak Mesut Altuntaş da hayatını kaybetti. Diğer iki kardeşin hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Diğer sürücü Osman Ö. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hanife Altuntaş’ın cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...