Türk balıkçıdan 6 gündür haber alınamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Türk balıkçıdan 6 gündür haber alınamıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Avlanmak için gırgır teknesiyle Ordu'dan Abhazya'ya giden balıkçıdan 6 gündür haber alınamadığı bildirildi.

Ordu Kumbaşı Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Perşembe ilçesinden gırgır teknesiyle Abhazya'ya giden 38 yaşındaki Murat Halis Kaya'dan, 9 Ocak Cumartesi gününden bu yana haber alınamadığını söyledi. Kaya'nın kooperatiflerine üye olduğunu belirten Aydemir, "Arkadaşımız balık tutmak amacıyla Abhazya'ya gidiyor. Daha sonra burada limana demirleyen teknedeki 5 arkadaş şehre gezmeye gidiyor ancak geri dönüş sırasında Kaya, birazdan geleceğini söyleyerek arkadaşlarından ayrılıyor, bir daha da geri dönmüyor. Kendisinden 6 gündür haber alınamıyor" şeklinde konuştu.
Bekar olan Kaya'nın hayatından endişe duyduklarını anlatan Aydemir, "Yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor. İlk gün Murat'tan haber alınamaması üzerine beraberindeki arkadaşlar durumu güvenlik güçlerine bildiriyor. O günden bu yana Murat'ı ara çalışmaları devam ediyor ancak henüz kendisinden haber alamadık. Arkadaşımızın en kısa sürede sağ salim bulunmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Aydemir, her ihtimale karşı teknenin demirlediği limanda dalgıçlar tarafından arama yapıldığını ancak sonuç alınamadığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...