Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçinde kadın sürücünün bulunduğu duran araca çarpıp...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İçinde kadın sürücünün bulunduğu duran araca çarpıp...

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adana'da üç kişi, park halindeki kadın sürücünün bulunduğu kamyonete çarpıp soymak isterken yakalandı.

Olay, Seyhan ilçesinin Yeşiloba mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Aslı Halis yönetimindeki 01 EAE 82 plakalı kamyonet ile kocası Yasin Halis ve Saruhan Aydın Yeşiloba mahallesinde bir bankaya geldi. Sebze meyve satıcılığı yapan Saruhan Aydın ile Yasin Halis kamyonetten inip bankaya giderken, genç kadın kamyonetin içinde onları beklemeye başladı. Bu arada, kadının kamyonetinin önüne bir araç gelerek park etti. İçinde 3 kişinin bulunduğu araç bir süre sonra park ettiği yerden çıkmak isterken kamyonete çarptı. Kaza nedeniyle genç kadın ile diğer araçtaki 3 şahıs inip araçlarını kontrol etti. 
Bu arada araçtan inen 3 kişiden biri genç kadının kullandığı kamyonetin arkasına giderek bagajı açıp buradaki parayı almak istedi. Genç kadın diğer iki şahısla konuşurken 3. şahsın aracının bagajını açtığını fark ederek, "Sen ne yapıyorsun" diye bağırmaya başladı. 
Çevredeki vatandaşlar genç kadın bağırınca olay yerine doğru koşmaya başladı. Bunu gören iki zanlı araca binip kaçarken parayı almaya çalışan zanlı koşarak kaçtı. Olay yerine gelen polis yaya olarak kaçan şüpheliyi yakaladı. Kovalamaca sonrası diğer iki şüpheli de yakalandı. Genç kadın yaşadığı olayın etkisiyle bir süre şoka girdi. 
Hırsızın almak istediği pet şişedeki bin 500 lira madeni para polis tarafından işlem yapıldıktan sonra genç kadına teslim edildi. Olay yerine gelen kocası Yasin Halis ile arkadaşı Saruhan Aydın kadını teselli etmeye çalıştı. Zanlılar emniyette sorguya alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...