Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin işaret dili kursu büyük ilgigörüyor

Düzenleyen:
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin işaret dili kursu büyük ilgigörüyor

YAŞAM Haberleri

Gaziosmanpaşa Belediyesi Küçük Gençlik Merkezi’nde verilen İşaret Dili kursuna, işitme engellilerle iletişim kurmak isteyenler yoğun bir ilgi gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, işitme engellilerle iletişim kurmak isteyenler için Küçükköy Gençlik Merkezi’nde bir İşaret Dili kursu açtı. Yoğun bir ilgi gören kurs, iki basamaklı olarak düzenleniyor. Kursun toplam 120 saatlik eğitim süresine sahip ilk basamağında, işaret dili konuşma pratiği sağlanması amacına yönelik eğitimler veriliyor. Şubat ayında başlayacak olan ve 200 saat sürecek olan ikinci basamağında ise kursa katılanların İşaret Dili eğitimi verip, tercüme yapabilecek kadar bu dili öğrenmeleri sağlanıyor. Kursiyerlerin büyük bir ilgi gösterdiği İşaret Dili eğitimi, işitme engellilerin hayata katılmaları ve kendilerini ifade etmelerini sağlamak açısından büyük bir önem arzediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...