Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüzdanı için olmadık yerde mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Cüzdanı için olmadık yerde mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri  / iHA

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir genç, arkadaşının şaka olsun diye fırlattığı cüzdanını almak için tırmandığı 4 metrelik panoda mahsur kaldı. Çaresiz bekleyen genç, itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki Ramazan S, bir arkadaşının şaka olsun diye bir mağazanın ışıklı panosunun üzerine fırlattığı cüzdanını almak istei. İkinci kata tırmanan genç, 20 santimlik ışıklı panonun üzerinde mahsur kaldı. Genç, içinde 200 lira parasının bulunduğu cüzdanını sıkıştığı yerden uzun uğraşlarına rağmen çıkaramadı. Gencin çıktığı yerden kendisini aşağıya atacağını düşünen vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, delikanlının çıktığı yerden inemediğini görünce itfaiyeye haber verdi. İçinde bulunduğu kötü duruma rağmen aşağıda bulunan arkadaşlarıyla şakalaşmaktan geri kalmayan genç, itfaiye ekiplerinin uzattığı seyyar merdivenle mahsur kaldığı yerden kurtarıldı.

Yere indiğinde cüzdanının ışıklı panonun arasında sıkıştığını söyleyen genç için bu kez itfaiye ekipleri panonun üzerine çıkarak gencin cüzdanını sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı. Ancak cüzdan, panonun üst tarafından ışıklı bölümün içine kaçtığı için bulunduğu yerden çıkarılamadı. Ramazan S, karakola götürülerek, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...