Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da şüpheli ölüm!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Konya'da şüpheli ölüm!

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girdiği öne sürülen kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesinde üç arkadaşıyla otomobille gezintiye çıkan Mustafa E. (24), alkol ve uyuşturucu kullandıktan sonra komaya girdi. Durum karşısında ne yapacaklarını bilemeyen arkadaşları Mustafa E'yi otomobillerinden aşağı indirerek yüzünü yıkadı. Gencin kendisine gelmemesi üzerine paniğe kapılan üç arkadaş, Mustafa E'yi şehir merkezindeki özel bir hastanenin acil servisine getirdi.

Tedavi altına alınan Mustafa E, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yetkililerin ihbarı üzerine polis ekipleri hastaneye sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu Mustafa E'nin bacak bölgesinde sürüklenme nedeniyle oluşan yaralanmaların olduğu belirtilirken, olayla ilgili üç arkadaş ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Mustafa E'nin kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...