Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Domuz gribinden ölenlerin sayısı yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Domuz gribinden ölenlerin sayısı yükseldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da domuz gribinden ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Domuz gribi şüphesi ile Dicle Üniversiteleri Hastaneleri’ne şu ana kadar 45 kişinin başvurduğu belirtilirken, 22 hastaya kesin tanı konulduğu ifade edildi. Domuz gribi taşıyan 22 kişiden 3’ünün ise hayatını kaybettiği bildirildi.
Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saim Dayan, Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1şüphesiyle 45 kişinin başvurduğunu söyledi. Bu hastaların numunelerini gönderdiklerini ifade eden Prof. Dr. Dayan, "Hastalardan 22’sinin domuz gribi virüsü taşıdığı kesinleşti. Bu 22 hastamızdan da maalesef 3’ü hayatını kaybetti. Domuz gribi taşıyan ve şüphe üzerine hastanemize gelen tüm hastaların tedavilerine devam ediyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...