Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK, bombası bir bebeği daha öldürüyordu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK, bombası bir bebeği daha öldürüyordu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van’ın İpekyolu ilçesinde rögar kapağı altına yerleştirilen ve zırhlı aracın geçişi sırasında patlatılan el yapımı patlayıcının yol açtığı tahribat gün ağarınca ortaya çıktı.

İlçenin Seyit Fehim Arvasi mahallesi Hidayet caddesinde rögar kapağı altına yerleştirilen el yapımı patlayıcının dün gece zırhlı aracın geçişinin ardından infilak ettirilmesi sonucu 20 ev hasar gördü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası patlamanın meydana geldiği caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatan İl Emniyet Müdürlüğü; bölgede inceleme yaptı. Patlamanın yaşandığı mahalledeki vatandaşlar, olaya tepki gösterdi. Birçok evin pencere ve kapıları hasar görürken, gün ağarmasıyla şiddetin boyutu ortaya çıktı.
PKK, bombası bir bebeği daha öldürüyordu!

"ODANIN CAMLARI 20 GÜNLÜK BEBEĞİMİN ÜZERİNE SAVRULMUŞTU"
Patlama sesiyle çocuklarının odasına koştuğunu belirten bir mahalle sakini, patlama nedeniyle büyük korku yaşadıklarını ifade ederek, "Odaya girdiğimde, çocukların yüzündeki korkuyu gördüm. Odanın camları, beşikteki 20 günlük bebeğimin üzerine savrulmuştu. Çok korktum. Bebeği ve çocukları alarak mutfağa geçtim. Sabah olduğunda dehşetin izlerini daha net gördük" diye konuştu.

Patlamanın şiddetiyle kopan elektrik telleri Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından onarılmaya başlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...