İstanbul'da bu kez farklı tablo görüldü

Düzenleyen:
İstanbul'da  bu kez farklı tablo görüldü

YAŞAM Haberleri

Sürücüler çıkmadı, bu kez trafikte farklı bir tablo yaşandı. Saat 17.00 sularında İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 23'lerdeydi. İş çıkışına doğru trafik artmaya başladı.

İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle özel araç sürücüleri trafiğe çıkmayınca, kent içindeki yoğunluk yüzde 21’e kadar düştü.
 
İstanbul’un ana damarları olan TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu ile bağlantı yollarında dünden beri devam eden kar yağışına rağmen trafikte herhangi bir sorun yaşanmadı. 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ana yollarda aldığı önlemler sayesinde de yollarda kar birikintisi veya buzlanma meydana gelmedi. 
 
Akşam saatlerine doğru genellikle ortalama yüzde 60-70’lerden aşağıya düşmeyen, hatta yağışlı havalarda yüzde 90’ı bulan trafik yoğunluğu ise sürücülerin kar nedeniyle özel araçlarıyla yola çıkmaması nedeniyle saat 16.45 itibariyle yüzde 21 seviyesine geriledi.  
 
Trafik yoğunluğu saat 16.00 sıralarında yüzde 17 seviyesini bile gördü.
 
Saat 17.15'te ise trafik yoğunluğu yüzde 27 oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...