Ağlayarak babasından şikayetçi oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ağlayarak babasından şikayetçi oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de, karısını 41 yerinden bıçaklayarak öldüren infaz koruma memuru babanın yargılanmasına devam edilirken, annesini kaybeden 15 yaşındaki kızı, babasından şikayetçi olduğunu gözyaşlarına boğularak söyledi.

16 Ekim 2015 tarihinde, Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi’nde yaşayan Eskişehir Açık Cezaevi’nde görevli infaz koruma memuru Ali K. (51), mutfaktan ekmek bıçağını alarak salondaki kanepede yatan eşi Fatma K.'yi (51), 41 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Gece saatlerinde dehşeti gerçekleştiren Ali K., daha sonra 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, “Karımı öldürdüm, gelin alın beni” diyerek teslim olmuştu. Bu sırada odasında uyuyan 15 yaşındaki kızları Ayşe Nur K.' ise polis ekiplerinin gelmesinin ardından uyandılmıştı. 

OLAY GECESİNİ HATIRLAMIYORUM 
Olayla ilgili açılan davanın görülmesine 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Ali K., hayatını kaybeden Fatma K.'nın anne, baba ve kardeşleri, annesini kaybeden Ayşe Nur K. ile avukatlar katıldı. Duruşmada ifade veren sanık Ali K., daha önce verdiği ifadeleri tekrar ederek, "Olay gecesiyle ilgili bir şey hatırlamıyorum. Pişmanım. Son bir kaç aydır uykusuzluk sorunu çektiğim için Eskişehir Devlet Hastanesine giderek ilaç aldım. Herhangi bir psikolojik tedavi görmedim" dedi. 

"BABAMIN ELİ BIÇAKLI HALİ RÜYALARIMA GİRİYOR" 
Duruşmada konuşan Ayşe Nur K. ise, babasından şikayetçi olduğunu gözyaşlarına boğularak söyledi. Lise birinci sınıf öğrencisi olduğunu belirten Ayşe Nur K., "Ben kızıyım. Annem bazen babamdan korktuğunu söylerdi. Sürekli arkasında dolaşıyormuş. Babama bana laptop almasını söyledim. Ancak babam 'Artık bir şey almayacağım. Her şey bitti" dedi. Ben namaz kılarken bir gün odamın kapısını açarak 'Ben size babalık yapamadım. Öksüz büyüyeceksiniz' dedi. Ben bu söylemini anneme söyledim. Ancak babam bu sözlerini inkar etti. Babamın eli bıçaklı hali her gün rüyalarıma giriyor. Kabuslarla uyanıyorum. Adalete güveniyorum. Şikayetçiyim" diye ifade verdi. 
Mahkeme heyeti, sanığın kullandığı ilacın yan etkisine bakılması, cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığına dair rapor alınması ve eksik evraklarının giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...