Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hemşirenin katili kocası çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hemşirenin katili kocası çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan ve bir haftadır kendisinden haber alınamayan 46 yaşındaki 2 çocuk annesi Güler Subaşı’nın cesedinin dün oturduğu apartmanın asansör boşluğunda bulunmasının ardından ölümü ile ilgili eşi Yaşar Subaşı tutuklandı.

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan 46 yaşındaki Güler Subaşı’na 11 Ocak sabahından itibaren ulaşılamıyordu. Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir haftadır aranmakta olan Şubaşı’nın cesedini dün ilçenin Orta Mahalle Küçükali Sitesi’nde oturduğu apartmanın asansör boşluğunda buldu. Bir haftadır kayıp olan Güler Hemşire’nin asansör boşluğunda ölü olarak bulunması olayı ile ilgili imam eşi Yaşar Subaşı gözaltına alınırken, Hopa Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Subaşı savcılığa sevk edildi. Yaşar Subaşı çıkartıldığı mahkemece eşini asansör boşluğuna ittirerek ölümüne neden olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hemşirenin katili kocası çıktı

EŞİNİ ASANSÖR BOŞLUĞUNA İTMİŞ, KAMERA KAYITLARINI DA SİLMİŞ
Yaşar Subaşı’nın borsada para kaybettiği ve çevresine borçlandığı, istediği bilezikleri vermeyen eşi Güler Subaşı’yı da olay günü sabah saatlerinde tartışma sonrasında apartmanın 5. katında asansörün kabin kapısını açarak ittiği belirlendi. Yaşar Subaşı’nın eşinin bileziklerini alarak daha sonra bir kuyumcuda bozdurduğu, olayı kapatmak için de binanın güvenlik kamera kayıtlarını sildiği belirlendi.

Öte yandan Güler Subaşı’nın cenazesi yarın Artvin’in Şavşat ilçesinin Karaağaç Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...