İstanbul-Ankara yönlerinde uzun sürecek çalışma

Düzenleyen:
İstanbul-Ankara yönlerinde uzun sürecek çalışma

YAŞAM Haberleri

​Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasında yer alan otoyollar ve bağlantı yolları üzerindeki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi nedeniyle 04 Anadolu otoyolunun her iki yönündeki emniyet ve sağ şeritlerin kapatılacağı bildirildi.

Sakarya Valliği'nden yapılan açıklamada "Çalışmalar 31 Ağustos 2016 Çarşamba sona erecek. Çalışmalar haftanın her günü 08.00 ile 20.00 arasında, gerektiğinde 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak" denildi.
 
Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasında yer alan otoyollar ve bağlantı yolları üzerindeki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesinin Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğünce sürdürüldüğü belirtildi.
 
Mahmutbey doğu kavşağı-Gümüşova arasındaki bölümde köprü üst ve altgeçitleri ile viyadüklerde yaya korkuluğu yenileme ile beton onarım çalışmalarının yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Çalışmalar esnasında mevcut kesimde 04 Anadolu otoyolunun kuzey (Ankara-İstanbul yönü) ve güney (İstanbul-Ankara yönü) yönlerinde çalışan köprü veya viyadüklerde emniyet şeridi ve sağ şeritler kapatılacak. Gerekli durumlarda kısa süreli olarak çalışmalara göre sol veya sağ şerit kapatılması yapılabilecektir ancak çalışmalar kısa süreli veya kısa mesafeli olacağından hiçbir kesimde yolun tamamının kapatılması söz konusu olmayacak.
 
Çalışmalar esnasında ilave trafik yoğunluğunun oluşmamasına özen gösterilecek. Çalışmalar 31 Ağustos 2016 Çarşamba sona erecek. Çalışmalar haftanın her günü 08.00 ile 20.00 arasında, gerektiğinde 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak. Söz konusu çalışmalar süresince sınav ve bayram gibi özel günler göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemeleri buna göre yapılacak. Çalışmalar esnasında gerekli tüm
emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacak. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...