Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gelinine kızdı ailesini rehin aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gelinine kızdı ailesini rehin aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak’ta gelinine sinirlenen bir kişi, ekmek bıçağıyla ailesini rehin aldı. Sinir krizi geçiren adam ikna edilince hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Gelik beldesinde ikamet eden Bayram E., eşi Şengül E. ile Zonguldak’taki oturan kızının evine geldi. 3 yıl önce oğlunu maden ocağında kaybeden Bayram E. (56) gelinini telefon ile arayarak oğlundan kalan iki otomobilden birini istedi. Bayram E., olumsuz yanıt alınca eline geçirdiği ekmek bıçağıyla intihara teşebbüs etmek istedi. Evde bulunan eşi ve kızını da rehin alan Bayram E., olay yerine gelen 112 ve polisin çabalarıyla ikna oldu. Bayram E.’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan ekipler elindeki bıçağı alarak sinir krizi geçiren adamı ambulansa getirdi. Eroğlu, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...