Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sur'da çatışmalar yoğunlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sur'da çatışmalar yoğunlaştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çatışma ve patlamalar nedeniyle esnaf kepenk kapatırken birçok vatandaşı da polis güvenlik nedeniyle bölgeden uzaklaştırdı.

Diyarbakır'ın dört merkez ilçesinden birisi olan Sur ilçesinde teröristlerin açtığı hendek ve kurdukları barikatlara yönelik operasyonlar 54'üncü gününe girdi. Çatışmaların ve patlamaların sabah saatlerinden itibaren yoğunlaştığı ilçede esnaf kepenk kapattı. İlçede yaşanan çatışmalar ve patlamalar nedeniyle alışveriş için ilçeye gelen vatandaşlar bölgeden ayrıldı.  Çatışmaların yoğunlaştığı Hasırlı mahallesi Yıkıkkaya sokaktaki barikatlar Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel harekat (PÖH) ve özel kuvvetler birliği tarafından kaldırılıyor. Teröristlerin açtığı hendeği kapatan güvenlik güçleri barikatlar arkasında bulunan bombaları da kontrollü olarak infilak ettirdi. Teröristler ile güvenlik güçleri arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor.
 
Çatışmaların sürdüğü ilçe bombave silah sesleriyle yankılanıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...