Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yer: Antalya, süs birkileri bile buz tuttu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yer: Antalya, süs birkileri bile buz tuttu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’nın Aksu ilçesinde hava sıcaklığının gece eksi 1 dereceye kadar düşmesi nedeniyle süs bitkileri ve sular buz tuttu. İlçede bir metrelik buz sarkıtları oluştu.

İlçede 2 gündür etkili olan soğuk hava, dün gece de etkisini sürdürdü. Gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 1 dereceye düşen Aksu’da su birikintileri ve süs bitkileri buz tuttu. Süs havuzlarındaki buzları gören ilçe sakinleri şaşkınlık yaşadı. Bunun yanında örtü altı ürün yetiştiren çiftçiler gece geç saatlere kadar ürünlerini dondan korumak için soba nöbeti tuttu.

SOĞUK HAVALAR DEVAM EDECEK
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Antalya’da gece saatlerinde hava sıcaklığı bazı bölgelerde 0 dereceye kadar düştü. Antalya’da sıcaklığın yarın gece en düşük 4 derece olması beklenirken, gündüz ise 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Soğuk havanın hafta boyunca devam edeceği öğrenildi.

Antalya’da Salı ve Çarşamba günleri ise en düşük sıcaklık 4 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 12 derece olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...