Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp iki çocuğun ailesinden kan örneği alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp iki çocuğun ailesinden kan örneği alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kayıp iki çocuğun ailesinden kan örnekleri alındığı öğrenildi.

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde ikamet eden Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan’dan 28 gündür haber alınamıyor. Çocukların Kelkit Çayına düşmesi ihtimaline karşı bugüne kadar defalarca yapılan arama çalışmalarından bir ipucuna ulaşılamadı. Ankara’dan JÖAK ekiplerinin yanı sıra polis dalgıçları, Jandarma Komando timleri, AFAD, UMKE ekipleri, polis helikopteri, drone ile arama yapıldı. Kadavra köpeklerinin Kelkit Çayı kenarı ve bazı bölgelerde yaptığı aramaların yanı sıra ormanlık alan ve metruk evler arandı. Yaklaşık 6 evde arama yapılırken 200’e yakın kişinin ifadesinde başvuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 4 kişilik ekip ise çalışmasına devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar kapsamında son olarak kayıp olan çocukların anne ve babalarından kan örneği alındı. 
Kayıp iki çocuğun ailesinden kan örneği alındı
TORUNLARINI ARAMAYA DEVAM EDİYORLAR 

Kayıp çocuklardan Bayram’ın dedesi Bayram Erol ile babaannesi Rukiye Erol ise, Kelkit Çayı kenarında her gün sabah saatlerinde torunlarını aramaya çıkıyor. Bayram’dan bir ipucu bulabilme umudu ile soğuk havada kilometrelerce yol yürüyen yaşlı çift, gözü yaşlı bekleyişlerini sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...