Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cinnet getiren baba katliam yaptı: 4 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cinnet getiren baba katliam yaptı: 4 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara’da cinnet getiren baba, eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti. Babanın cinneti sonrasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Edilinen bilgiye göre, olay saat 10.00 sularında Ankara, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokak 24 numarada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat, kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.’ya kurşun yağdırdıktan sonra intihar etti.
Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerine gelen ambülanslarla Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile GATA'ya sevk edildi. Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Hamidiye C.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay yerinde hayatını kaybeden alile fertleri Keçiören Adli Tıp morguna kaldırıldı.
Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...