Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara -22'yi gördü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara -22'yi gördü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Ankara’da da etkisini sürdürüyor. Gece saatlerinde -12 derece olan hava sıcaklığı, ilerleyen saatlerde -22 dereceye kadar düştü.

Soğuk havanın etkisiyle şelale ve havuzlar dondu, evlerin ve arabaların camları buz tuttu. Ayrıca çatılarda buz sarkıtları oluştu. Yollarda ise gizli buzlanma meydana geldi. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava Ankara’da da etkisini sürdürüyor. Gece saatlerinde -12 derece olan hava sıcaklığı, ilerleyen saatlerde -22’ye kadar düştü. Soğuk havanın etkisiyle şelale ve havuzlar dondu, evlerin ve arabaların camları buz tuttu. Ayrıca çatılarda buz sarkıtları oluştu. Yollarda ise gizli buzlanma meydana geldi.

Soğuk havaya rağmen gece çalışan bir taksi şoförleri, yaktıkları ateşle ısınmaya çalıştılar. Ankara’nın simgesi olan Kuğulu Park’ın donması nedeniyle kuğular yüzmek yerine buz kütlesinin üzerinde yürüdü.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre, Ankara’da hava sıcaklığının bugün en düşük -14, en yüksek ise -3 derece olması beklenirken, hava parçalı bulutlu olacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...