Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafodan yangın çıktı, 27 kişi mahsur kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Trafodan yangın çıktı, 27 kişi mahsur kaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, bölgedeki bir inşaatta çalışan işçilerin kaldığı dört katlı apartmanın girişindeki trafoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Binada mahsur kalan 27 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında maddi hasar oluştu. Altınkum Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki dört katlı bir apartmanın girişinde yer alan trafoda, dün saat 19.00'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Trafodan yükselen dumanlar apartman merdivenlerini sararken, binada oturan bölgedeki bir inşaatın işçileri mahsur kaldı. İnşaat işçilerinin dışında binada başka kimsenin oturmadığı öğrenildi. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve önlem amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Binada mahsur kalan işçiler kurtarılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu anlaşıldı. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı belirtildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı. 
Apartmandaki işçiler, "27 kişiyiz. Eve yeni gelmiştik ve dairelerimizde yemek yiyorduk. Bir anda patlama sesleri duyduk. Apartman merdivenlerine baktığımızda dumanlar yükseliyordu. Dışarıya çıkamadık ve itfaiyeye haber verdik" dedi.
Öte yandan, bu yangından 30 dakika sonra Efeler Mahallesi Zeybek Caddesi'nde bulunan elektrik dağıtım şirketi AYDEM'e ait elektrik trafosunda da yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, AYDEM ekipleri bölgedeki elektriği keserek trafoda incelemelerde bulundu. Patlamanın ve yangının aşırı yüklenmeden kaynaklandığı belirtildi. İkinci yangınla ilgili de soruşturma başlatıldı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...