Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'li yönetici Rus bombardımanında şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MHP'li yönetici Rus bombardımanında şehit oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkmendağı'nda rejim güçlerine karşı savaşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, Rus bombardımanda şehit oldu.

Suriye Türkmendağı'na, Türkmenlerin yanında savaşmaya giden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, bu sabah rejim güçlerinin Rus uçaklarının desteğiyle yaptığı bombardımanda şehit oldu. İbrahim Küçük'ün şehit haberinin, görevli olduğu Fatih ilçesine ulaşması ile partide büyük bir üzüntü yaşandı. MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Dursun'un gözleri dolduğu görülürken partide adeta bir yas havası vardı. 

Bombardımanda İbrahim Küçük'ün şehitt oduğunu doğrulayan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük, "Türkmen Dağı'ndaki Türk soydaşlarımız sahipsiz. Buradan kendine meseleyi dert eden arkadaşlarımız o cephede Türkmenlerle beraber olmak için mücadele veriyordu. Çok sevdiğimiz içimizden bir arkadaşımızı bu sabah itibariyle şehit verdik. Ruhu şad olsun. Mücadelesi bizim mücadelemizdir. Türk milletinin başı sağ olsun diyoruz" dedi. 

İbrahim Küçük'ün ömrünü bu davaya vermiş iyi bir mücadele adamı olduğunu belirten Küçük, "İyi bir arkadaşımızdı. Tabii ki hepimizde ayrı bir anısı var. Bunun için de tüm partili arkadaşlarımız, teşkilat mensuplarımız üzüntülü. Başımız sağ olsun diyoruz. Türk milletini Türkmen Dağı'nda, oradaki soydaşlarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Orada herkesin sahibi var, Türk'ün sahibi yok. Bütün küresel güçler oradalar. Bir tek sahibi olmayan milletin evlatları yine Türk insanları. Ruhu şad olsun kardeşimizin" diye konuştu. 

MHP'li yönetici Rus bombardımanında şehit oldu
İbrahim Küçük, 2 gün önce twitter hesabından bu tweet'i atmıştı...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...