10 gündür kayıptı, cesedi denizden çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
10 gündür kayıptı, cesedi denizden çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 10 gün önce namaza gitmek için evden ayrılan ve bir daha dönmeyen 18 yaşındaki Ali Eken'in denizde cesedi bulundu.

Denizciler Mahallesi'nde oturan lise öğrencisi Ali Eken, iddiaya göre 17 Ocak'ta 'Akşam namazı için camiye gidiyorum' diyerek evden çıktı. Gecenin geç saatlerine rağmen Ali'nin eve dönememesi üzerine ailesi polisten yardım istedi. Genci bulmak için polis çalışma başlatırken, dün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından İskenderun Balıkçı Mendireği civarında denizde bir erkek cesedi bulundu. Bilgi verilen Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, cesedi bota alarak kıyıya çıkarttı. İskenderun Devlet Hastanesi Morgu'na götürülen cesedin Ali Eken'e ait olabileceği ihtimali üzerine gencin yakınları hastaneye çağrıldı. Aile, cesedin oğulları Ali'ye ait olduğunu teşhis etti. Cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ali Eken'in ölüm nedenin yapılacak otopside anlaşılacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...