Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O sapığın babası konuştu!

Düzenleyen:
O sapığın babası konuştu!

YAŞAM Haberleri

Bağdat Caddesi’nde üniversiteli E.F.B.’ye tecavüz eden sapık Cengiz A.’nın babası Ö.F.A, olay nedeniyle derin üzüntü yaşadığını belirterek, “Ben onu 20 yıl önce defterden sildim. En ağır cezayı versinler. Hatta şartım idam etseler ipini bana çektirsinler” dedi

İstanbul’da Bağdat Caddesi yakınlarında geçtiğimiz Cumartesi sabaha karşı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.F.B., bıçak zoruyla tecavüz eden Cengiz A. Türkiye'yi dehşete düşürdü. O canavara babasından da tepki geldi, "Ben onu 20 yıl önce defterden sildim" dedi.

 Yeni Yüzyıl'dan Kenan Butakın'ın haberine göre Cengiz A. Anadolu Adliyesi’nde, savcılıkta akla zarar bir ifade verdi. O canavar, "Güzergâhımda olmayan bir mevkide genç kız ile normal bir şekilde tanıştım. Tanışmamız sırasında öpüştük. Karşılaştığımız yerin yakınında bir sokak vardı. ‘Burası sakin’ dedi. Beni oraya götürdü" dedi. Sapık, genç kızın çakısını gördüğü için telaşlandığını savunup cep telefonunu da kendi isteğiyle verdiğini iddia etti.

ONU 20 YIL ÖNCE DEFTERDEN SİLDİM
 
Cengiz A. ifadesinin mahkemede tutuklanarak Maltepe Cezaevi’ne konuldu. İstanbul’un göbeğinde yaşanan tecavüz dehşetinden sonra, saldırganın babası Ö.F.A. “Benim böyle bir oğlum yok“ dedi. Güçlükle konuşan baba Ö.F.A. şöyle dedi: 
 
“Ben Cengiz’i 20 yıl önce defterden sildim. Benimle hiçbir bağı yok. Son 10 gündür evime geliyordu. Ben bu devlete 29 sene namusumla, şerefimle, onurumla hizmet ettim. 62 yaşındayım. 20 senedir çektiğim bu ıstıraplar çileler yeter. Benim onurum şerefim var. Çevremizde, ailemizde bu olaya herkes üzüldü. Kahrolduk. Biz bunları hak etmedik. 20 senedir bu çocuk böyle. Doktora da götürdük.” Oğlunun iki evlilik yaptığını söyleyen Ö.F.A., sözlerine şöyle devam etti: 
 
İDAM ETSELER İPİNİ BEN ÇEKERİM
 
“13 yıl önce evlendi, 4 ay evli kaldı ayrıldı. O evliliğinden bir çocuğu var. Ondan 5 yıl sonra başka bir evlilik yaptı. O evliliği de 2 yıl sürdü. O evliğinden de bir çocuğu var ve çocuğuna biz bakıyoruz. 13 yıl önce evlendiği eşiyle hala nikâhlı görünüyor. Cengiz, ayda bir kez bize gelir çocuğunu görür gider. 15 günde bir telefonla arar. Benim evimde son 10 gündür kalıyordu. 10 gün içinde de 3-4 defa eve gelmedi. Nerede kaldığını bile bilmiyordum. Ben böyle bir rezilliği kabullenebilir miyim? Var mı böyle bir şey? Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor. Yapacak bir şey yok Allah ıslah etsin. En ağır cezayı versinler. Hatta idam bile etseler şartım ipini bana çektirsinler.”
 
BIÇAK TEHDİDİYLE GÖTÜRÜYOR!
 
Tecavüz dehşetiyle ilgili olayıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli Cengiz A.’nın kullandığı servis minibüsü ile önce kaldırımda yürüyen genç kızın yanından geçtiği görülüyor.
 
Görüntülerden ters istikamette giden genç kızı fark eden canavarın, ilerden geri dönerek bir süre aracıyla onu takip ettiği tespit edildi. Daha sonra aracını müsait bir yere park eden şüphelinin, bir süre yaya olarak genç kızı takip ettiği daha sonra yanına yaklaşarak bıçak tehdidi ile onu bir apartmanın arka bahçesine götürüşü kamera görüntülerine yansıdı. Burada bir süre görüntüden çıkan şüpheli Cengiz A. ve E.F.B.’nin bir süre sonra aynı kamera açısında birlikte görünüyorlar. Birlikte kaldırımda yürüyen Cengiz A. ile E.F.B.’nin daha sonra ayrıldıkları görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...