Ödev Avcı'sı

Düzenleyen:
Ödev Avcı'sı

YAŞAM Haberleri

Ankara’da çalışma arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için bir restorana giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, restoranın girişindeki oyun odasında atlıkarınca üzerindeki çocuklarla sohbet etmek istedi.

Ankara’da çalışma arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği için bir restorana giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, restoranın girişindeki oyun odasında atlıkarınca üzerindeki çocuklarla sohbet etmek istedi. Bakan Avcı, öğrencilerin ellerindeki kitap, defter ve kalemlerin oyun odasında ne işe yaradığını merak edince gerçek ortaya çıktı. Tatilde ev ödevini yasaklayan genelgeye rağmen bazı 
özel okullarda okuyan çocukların atlıkarınca üzerinde bile ödev yapmaları bakanlığı yeniden harekete geçirdi. Telefonla hem ilgili özel okulun yetkilisini hem de Ankara İl Milli Eğitim Müdürü’nü arayan Bakan Avcı, konunun araştırılması ve gereken işlemin yapılmasını istedi. Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü de ödev yasağını delen okullar hakkında inceleme başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...