Tekirdağ'da otomobil takla attı: 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

TEKİRDAĞ’da yoldan çıkarak takla atınca hurda yığınına dönen otomobili kullanan 23 yaşındaki Mert Yıldırım ve araçtaki arkadaşı 22 yaşındaki İbrahim Kalender ağır yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-Malkara Karayolu'ndaki Sanayi Mevkii’nde meydana geldi. Tekirdağ’dan Malkara yönüne giden Mert Yıldırım yönetimindeki 59 TC 779 plakalı otomobil, Sanayi Mevkii’nde sürüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Hurda yığınına dönen otomobilde ağır yaralanan sürücü Yıldırım ve araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı İbrahim Kalender, sağlık ekipleri ve kaza kırım ekibi tarafından araçtan çıkartılıp ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol bacağı diz altından koptuğu belirtilen İbrahim Kalender, ilk müdahale ardından İstanbul’daki bir hastaneye sevk edildi. Jandarma soruşturmayı sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...