HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kıskançlık krizi ölüm getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Kıskançlık krizi ölüm getirdi
İntihar, , Haber

YAŞAM Haberleri  / iHA

Yozgat’ta kıskançlık krizine giren iki aylık evli kadın, polis eşinin tabancasıyla intihar etti.

Olay sabah saat 07.30 sıralarında TOKİ Konutları Polis Lojmanlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce görev başlayan Muhammet Ali A. ile iki ay önce evlenen Nisa A. (25), Yozgat’taki polis lojmanlarına yerleşti. Sabah eşinin işe gideceği sırada televizyonun sesini sonuna kadar açan Nisa A., eşinin tabancasıyla göğsüne bir el ateş ederek intihar etti. Eşi Muhammet Ali A. durumu 112 acil servis ve polise bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Nisa A.’nın öldüğünü belirledi.

Sürekli eşini kıskanan ve ölmeden önce yazdığı mektupta, “Beni sevmezsen ölürüm. Kendimi öldürürüm. Ölmezsem beni kurtarmaya çalışma. Bu mektubu da seni suçlamasınlar diye yazıyorum” yazdı.

İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve emniyet personeli olay yerine gelirken, görevli savcının yaptığı incelemenin ardından Nisa A.’nın cenazesi Yozgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...