Kayıp çocuklarından gelecek haberi bekliyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kayıp çocuklarından gelecek haberi bekliyorlar

YAŞAM Haberleri  / AA

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın aileleri çocuklarından gelecek haberi bekliyor.

Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların 29 Aralık 2015 tarihinden bu yana kayıp olduğunu hatırlattı.

Çocuklardan 33 gündür herhangi bir haber alamadıklarını dile getiren İbrahim Taşcı, "İnsanlık namına çocukları görenler bize bildirsinler. Çocukları görenlere ödül vereceğiz. Devletimizden Allah razı olsun, ellerinden geleni yaptılar. Tekrar arama yapmalarını ve çocuklarımızın bulunmasını rica ediyorum" diye konuştu.

Bayram Erol'un annesi Adile Erol da "Çocuklarımız kayıp. İnsanlık namına gören varsa lütfen söylesin. Bizler perişanız. Oğlum ne yiyor, ne içiyor. Kaç gün hastanede kaldım. Herkesten Allah razı olsun. Bu aramaların hızlanmasını istiyorum. Lütfen bize bir haber verin. Gören, bilen varsa para ödülü de vereceğiz. Bayram ve Kaan'ı gören varsa ne olur söylesin. Anne yüreği dayanmıyor" dedi.

Dursun Kaan'ın annesi Nazife Taşcı ise "Bir ayı geçmesine rağmen çocuklarımızdan haber alamıyoruz. Bu yavrularımızı gören yok mu" ifadesini kullandı.

Bayram'ın babası Ömer Erol, "Çocuğumun bulunmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 29 Aralık 2015'te, oyun oynamak üzere dışarı çıkan komşu çocukları Bayram Erol ile Dursun Kaan Taşcı kaybolmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...