Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnanılmaz fedakârlık!

Düzenleyen:
İnanılmaz fedakârlık!

YAŞAM Haberleri

Karabük'te, evlat edindiği çocuğunun spastik engelli olduğunu öğrenen anne, onu terk etmeyerek 21 yıldır bakımını üstlendi

Son zamanlarda artan üvey anne şiddeti haberlerine karşı, ibretlik bir öykü... Evlat edindiği çocuğunun spastik engelli olduğunu öğrenen 53 yaşındaki Hatice Eken, 21 yıldır ona bebek gibi bakıyor. Eken, çocukları olmadığı için Ankara'daki bir hastaneden 1995 yılında henüz kuvözdeyken ailesiyle anlaşarak bir çocuğu evlat edindiklerini ve Karabük'e getirdiklerini, adını ise "Mustafa" koyduklarını söyledi. 3 aylıkken sürekli ağladığı için Mustafa'yı hastaneye götürdüklerini ve spastik engelli olduğunu öğrendiklerini anlatan Eken, Mustafa'yı aldıkları aileye verme şanslarının olduğunu ancak bunu bir kez bile düşünmediklerini ifade etti. Oğlunun hastanede olduğunu söyleyen Hatice Eken, "Nefes darlığı çekiyor. Yoğun bakımda. Onsuz günlerimiz zor geçiyor. Doktorlar, 'Her şeye kendinizi hazırlayın' dedi. Şimdi tek isteğim onun iyileşerek aramıza dönmesi. Bugünlerde hastanede hayat savaşı veren oğlum için sadece dua istiyorum" dedi. Eken, oğlu için hayatını adadığını, ömrü yettiği kadar Mustafa'ya bakacağını, onun bir gülüşünün kendisine yettiğini dile getirdi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...