Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dereye atlayan Suriyeli'yi polisler kurtardı

Dereye atlayan Suriyeli'yi polisler kurtardı

YAŞAM Haberleri

Düzce'de köprünün üzerinden suya atladıktan sonra akıntıyla sürüklenmeye başlayan kişiyi, dereye giren polisler kurtardı.

Suriye uyruklu ve alkollü olduğu tespit edilen kişi tedavi için hastaneye kaldırıldı. Olay, gece saatlerinde Asar deresinin geçtiği Beyköy köprüsü mevkiinde meydana geldi. Bir kişinin köprüden kendini suya attığını fark eden vatandaşlar polisi arayarak ihbarda bulundular. Olay yerine gelen polis ekipleri akıntıyla birlikte suyun içinde sürüklenen adamı gördükten sonra kurtarılması için itfaiyeden yardım istediler. Suyun içinde hareketsiz şekilde sürüklenmeye devam eden kişiyi kurtarmak için seferber olan polisler itfaiye ekibinden önce ayakkabılarını ve çoraplarını çıkararak dereye girdiler. Yaklaşık 100 metre suyun içerisinde sürüklenen kişi Küçüksu köprüsü mevkiinde suyun sığ olan kısmında polisler tarafından kurtarılarak dereden çıkartıldı.
Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Ahmad Moseir'in alkollü olduğu tespit edildi. Soğuk su nedeniyle zor anlar yaşayan Moseir, 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...